Jobba hos oss

När du är en av våra talanger kommer du att vara anställd hos Sveriges Bästa Arbetsgivare. Du läste rätt, Sveriges Bästa Arbetsgivare. Faktum är att vi blivit utsedda till det sju gånger!

Många som vi träffar under rekryteringen blir förvånade över hur varm och välkomnande stämning det är på vårt kontor. Det är en självklar del av vår kultur att sprida energi och glädje.

Vi har sedan starten haft som mål att vara den absolut bästa arbetsgivaren för dig som jobbar med digitala lösningar. För oss handlar det om att du ska trivas, hela tiden utvecklas i rätt riktning och dessutom kunna påverka din egen situation. Vad innebär det då att kunna påverka din egen situation? Jo, vi lyssnar helt enkelt på hur du och dina kollegor vill ha det på jobbet. Vilka tekniker ni vill jobba med, vilka kunder ni vill sitta hos och hur ni vill att chefen ska vara. Därför frågar vi er. Ofta. Och följer upp det ni säger – på riktigt.

Som konsult sitter du oftast ute hos våra kunder på olika utmanande uppdrag. Det kan vara alltifrån fullstacksutvecklare på spelbolag till frontendutvecklare i mediabranschen. Du får själv vara med och bestämma hur ditt uppdrag ska se ut!

För att vi ska kunna den absolut främsta arbetsgivaren måste vi välja våra medarbetare med omsorg. Det är helt enkelt viktigt att du passar in, annars är det svårt att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för ett långt samarbete. Därför är vi väldigt noga vid rekryteringen.

Men viktigast av allt, vi har kul och jobbar tillsammans. Vi hjälper och inspirerar varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetensspridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA.

Du hittar mer information om oss på vår hemsida, och har du fler frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected].

Vill du veta mer?
Om du vill veta mer så är det bara att kolla igenom vår FAQ där vi försöker svara på de vanligaste frågorna kring programmet.

Vad väntar du på? Det är bara att ansöka direkt genom att skicka in din ansökan!